Jazz/Pop/Rock
COMBO BAS EN DRUM
combo bas en drum

Deze les is voorzien voor leerlingen hogere graad, en bouwt voort op de kennis die je verwerft in de lessen instrument en combo.
We vertrekken vanuit de basisstijlen om te onderzoeken hoe we de groove kunnen verfijnen, variëren, verschuiven en/of aanpassen. We kijken daarbij ook heel nauwgezet naar de interactie tussen bassist en drummer.
Naast de algemene oefeningen worden er in deze cursus ook duo’s gevormd. Deze duo’s kiezen in overleg 2 stukken die dan grondig onder de loep worden genomen en ingeoefend om ze dan op het toonmoment in samenspel met leraars van de Jazz en Pop afdeling uit te voeren. Bijzonder is dat de duo’s zowel sessies met de basleerkracht als met de drumleerkracht volgen, zodat ieder instrument door de specialist ter zake wordt uitgelegd, maar daarnaast is het bijzonder nuttig als drummer om feedback te krijgen van de basleerkracht en omgekeerd.
Bent u benieuwd: vraag gerust info aan de betrokken leerkrachten!

Leerkrachten

Dit vak wordt door volgende leerkrachten gegeven:

 

Locaties

Dit vak kan op volgende locaties worden gevolgd:

Drabstraat (Gent hoofdschool)

Uurrooster 2023-2024

Vak
Dag
Uur
Leraar
Locatie

Deeltijds kunstonderwijs in het hartje van Gent, met afdelingen in Evergem, Drongen en Oostakker. Wij bieden opleidingen in muziek, woord, dans en beeld.

academie gent

Contact

Ondernemingsnummer & BTW

  • RPR Gent - 0267 383 270
  • BTW BE267 383 270