Musical
MUZIEKLAB+
muzieklab+

Musical is een kunstvorm voor harde werkers, voor artiesten die uit de comfortzone durven treden en bereid zijn om in de 3 verschillende pijlers (zang, dans en drama) bekwaamheid te creƫren. Wij helpen je jouw talenten te ontwikkelen en de weg te vinden binnen deze energieke kunstvorm.
De musicalopleiding zorgt voor een goede basis in dans, zang en theater. Je krijgt les van docenten met ervaring die ervoor zorgen dat je op een technisch juiste manier het vak leert (kennen). Alle lessen, met uitzondering van zang (lesuur af te spreken met de leerkracht), zijn groepslessen (zie uurrooster).
In een opleiding met veel praktijkgerichte lessen, doe je niet alleen ervaring op in het musical-genre, maar je leert zowel dans, zang en spel op een juiste manier invullen. Met een combinatie van individuele aandacht en groepswerk ga je snappen wat musical is en hoe jij er als musicalartiest in opleiding, invulling aan kan geven. De opleiding is te volgen in zijn geheel. M.a.w. alle vakken van de opleiding moeten gevolgd worden.

Leerkrachten

Dit vak wordt door volgende leerkrachten gegeven:

 

Locaties

Dit vak kan op volgende locaties worden gevolgd:

Wispelberg (Gent wijkschool)

Uurrooster 2023-2024

Vak
Dag
Uur
Leraar
Locatie

Deeltijds kunstonderwijs in het hartje van Gent, met afdelingen in Evergem, Drongen en Oostakker. Wij bieden opleidingen in muziek, woord, dans en beeld.

academie gent

Contact

Ondernemingsnummer & BTW

  • RPR Gent - 0267 383 270
  • BTW BE267 383 270