Muziekproductie

Algemene info

Opbouw.

In de opleiding muziekproductie maak je kennis met de vele facetten van studiowerk. Je leert er de meest belangrijke onderdelen van een productie kennen en deze doelbewust inzetten met oog op het uitwerken van eigen creaties.

Het hoofdvak muziekproductie wordt geflankeerd door een reeks ondersteunende vakken die je vaardigheden als muzikant-producer verhogen. De eerder geluidstechnische vakken leren je omgaan met verschillende situaties, gaande van het ondersteunen van live optredens en op poten zetten van live streams tot opnames maken en het uitwerken van volledige producties aan de hand van muzieksoftware en hardware.
Op het einde van het driejarig traject ben je in staat je eigen ideeën om te vormen tot een afgewerkt en kwalitatief muzikaal product.

Muziekproductie kan je volgen na het afronden van de 3de graad jazz/pop/rock, klassieke muziek, folk & wereldmuziek, oude muziek.

Voor meer informatie kan je contact opnemen met

Traject 4de graad

 

4de graad (creërend)
4.1 & 4.2 & 4.3
Muziekproductie (genre-overschrijdend)

Deeltijds kunstonderwijs in het hartje van Gent, met afdelingen in Evergem, Drongen en Oostakker. Wij bieden opleidingen in muziek, woord, dans en beeld.

academie gent

Contact

Ondernemingsnummer & BTW

  • RPR Gent - 0267 383 270
  • BTW BE267 383 270