Projecten

We zijn vijftig! Dat willen we vieren met magische momenten. Jouw magische momenten. Als je aan de lessen aan kunstacademie De Poel denkt, wat zal jou dan altijd bijblijven? Vertel het ons! Misschien vereeuwigen we jouw moment wel op postkaarten.

Dus, bracht iemand jouw zoekgeraakte dansschoenen ooit terug en verloor je daarna je hart? Heb je stiekem een oogje op een violiste? Zing je graag een lofzang op een leerkracht? Verpak je magisch moment zoals jij dat wil. In woorden. In een beeld. In een muziekfragment. In een filmpje met danspasjes.

Let wel, hou het kort. Het moet op een postkaart passen. Daarom, niet meer dan vijftien woorden. Bewegende beelden en muziekfragmenten maken net zo veel kans. Daar linken we naar via een QR-code.

Hoe zend je in? Stuur jouw magisch moment naar . Of post jouw magisch moment op Instagram, X, TikTok of Facebook. Vergeet de hashtag #50jaarmagie niet! Tag je de academie dan delen we jouw post in onze stories.

Wil jij jouw magisch moment op een postkaart? Deel het dan met ons voor vrijdag 1 maart. De directeur en enkele leerkrachten maken de keuze. Maak het hen maar lekker moeilijk!

Deeltijds kunstonderwijs in het hartje van Gent, met afdelingen in Evergem, Drongen en Oostakker. Wij bieden opleidingen in muziek, woord, dans en beeld.

academie gent

Contact

Ondernemingsnummer & BTW

  • RPR Gent - 0267 383 270
  • BTW BE267 383 270