Woord
COMPOSITIE

In het vak compositie kan je kiezen voor twee verschillende lesvormen:

In de groepsles verken je verschillende muziektheorieën over harmonie, contrapunt, vorm, melodie, textuur… Deze leerstof gaat gepaard met compositie- en analyseoefeningen die je op weg helpen om muziek beter te begrijpen en om je eerste schrijfsels neer te pennen. Dit vak wordt gegeven in twee niveaus: voor beginners en voor gevorderden. De lessen volg je in groep.


In de les compositie krijg je individuele begeleiding bij je maakproces. Ideaal voor al wie regelmatig zelf muziek schrijft en hierin verder gecoacht wil worden. Je bouwt aan een persoonlijk portfolio van je eigen composities. In de les geeft de leerkracht feedback op de reeds geschreven stukken en stuurt jou nieuwe richtingen in. Samen werken we toe naar één of meer uitvoeringen. Ook muziektheorie kan hier aanvullend op maat gegeven worden in de vorm van oefeningen, lessen of literatuur.Alle info op website van Jelle...

Leerkrachten

Dit vak wordt door volgende leerkrachten gegeven:

 

Locaties

Dit vak kan op volgende locaties worden gevolgd:

Poel (Gent hoofdschool)

Uurrooster 2022-2023

Vak
Dag
Uur
Leraar
Locatie

Deeltijds kunstonderwijs in het hartje van Gent, met afdelingen in Evergem, Drongen en Oostakker. Wij bieden opleidingen in muziek, woord, dans en beeld.

academie gent

Contact

Ondernemingsnummer & BTW

  • RPR Gent - 0267 383 270
  • BTW BE267 383 270